Shopping Cart

Kostrådgivning & PT Online

Jag erbjuder individuell kostrådgivning för dig som vill förbättra dina kostvanor och nå dina mål med din hälsa. Det kan vara allt från att öka i vikt med bra kost, kost för att prestera bättre och orka mer i vardagen, få bättre träningsresultat, viktnedgång, förändra din kroppssammansättning eller att förbättra din hälsa och få bättre kostvanor. Oavsett vad ditt mål är, är första steget att bestämma sig.

Jag tror på en balanserad kost för ett hållbart resultat och i och med det hjälper jag dig med hållbara upplägg beroende på vart du är idag och hur din livsstil ser ut. Genom coaching kommer jag kunna hjälpa dig att planera din kost och få hälsosamma vanor.

Gör även kostscheman för de som vill äta en plantbaserad kost, vegetarisk kost och de som vill ha periodisk fasta som kosthållning.

Fördelen med Kostrådgivning-  eller PT Online är att du kan bo varsom helst i världen, men ändå kunna hålla i gång med din träning och kost med mig som din personliga tränare. Det du behöver är ett gym i närheten eller redskap hemma beroende på vilken slags tjänst du väljer. Kommunikationen och uppföljning sker via mail samt att du när som helst höra av dig till mig vid frågor och funderingar.

Innan du anmäler dig till någon av tjänsterna vill jag att du tänker ut vad ditt mål är, hur många timmar i veckan du kan avsätta till träningen och om du verkligen vill och är redo för en förändring. En förändring är det som krävs för att nå nya mål, men för att det ska ske måste du verkligen vilja det.

Paket 1 – Kostplan/schema 4 veckor

Ett kostschema passar dig som vill göra en förändring. Det kan vara en liten förändring som blir större under resans gång. Kosten har en stor betydelse i ditt välmående och beroende på om du vill upp eller ner i vikt, må bättre, känna dig piggare eller få bättre träningsresultat kan det vara en bra idé att börja med kosten.

Paketet inkluderar:

 • Hälsoanalys
 • Målplanering
 • Skräddarsytt kostschema
 • Uppföljning varje vecka

Pris: 2500 kr (inkl. moms)

Paket 2 – PT Online med kostplan 6 veckor

PT-online är en tjänst som är helt webb-baserad. Paketet innehåller kost- och träningsscheman som är skräddarsydda just för dig och dina mål. Fördelen med PT-online är att du kan bo varsom helst i världen, men ändå kunna hålla i gång med din träning och kost med mig som din personliga tränare. Det du behöver är ett gym i närheten. Kommunikationen och uppföljning under dessa 6 veckor sker via mejl samt att du när som helst kan höra av dig till mig vid frågor och funderingar.

Paketet inkluderar:

 • Hälsoanalys
 • Målplanering
 • Skräddarsytt träningsschema
 • Skräddarsytt kostschema
 • Uppföljning varje vecka

Pris: 5000 kr (ink moms)

Paket 3 – PT-Online 4 veckor

Ett individanpassat träningsschema under fyra veckor med en utvärdering varje vecka. Det du behöver är ett gym i närheten. Kommunikationen och uppföljning under dessa 4 veckor sker via mejl samt att du när som helst kan höra av dig till mig vid frågor och funderingar.

Pris: 1800 kr (ink moms)

Det går att förlänga alla tre paketen om du önskar det.

Hur går betalningen till?

Du väljer det upplägg du är intresserad av och skickar antingen det till min mejl charlotte.beijer@workoutroutine.se eller fyller i formuläret nedan. Du kommer sedan få en faktura och när din betalning är gjord kommer du få en bekräftelse på ditt köp. Ditt upplägg skickas till dig inom 3 dagar beroende på vilken tjänst du valt. När det kommer till kostrådgivning samt PT-online kan det ta en längre tid då vi behöver gå igenom målsättning, skador, tidigare erfarenhet, kost etc.

Inga återköp eller återbetalning av upplägg.

Kontakta mig

 • Välj ett val
 • Jag har en fråga
 • Jag är intresserad av personlig träning
 • Gratis Kostschema
Copyrigt © Charlotte Beijer