Shopping Cart

Viktigt med vila

Det här med att vila och att ta det lugnt är något jag inte är så bra på.
Dock är det något jag ska bli mycket bättre på. När man inte vilar och inte lyssnar på kroppen slutar det med akuten en fredagskväll. Det finns inget kul med det alls förutom att det var riktigt snälla och bra läkare på plats.

Allting började med att jag var ledig från jobbet i torsdags. Passade då på att gå till läkaren vilket resulterade till att jag fick ta olika prover igår morse. På eftermiddagen igår ringde min läkare och sa att han fått provsvaren, och att jag var tvungen att åka till SÖS akuten på en gång.
Han berättade att jag hade lågt blodvärde, låg på 72, och det ska ligga på ca 120.
Ja, ni förstår, inte så himla bra.

Läskigt det där när man inte förstår hur man egentligen mår utan bara kör på med alla fem miljoner projekt på en och samma gång utan att vila och äta en bra varierad kost.

Skärpning Charlotte!

2 comments

  1. Vännen, nu får du lugna ner dig lite; man blir ju orolig. Skönt att du är i trygga händer. Pilla inte på slangarna där, jag vet att du är en nyfiken rackare. Krya på dig!

    1.  @Mattias Gronborg Tack Mattias! Jag ska ta det lugnt nu 🙂 No stress! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer