Shopping Cart

vecka 35

Vecka 35, en vecka då mycket startar igång på nytt efter sommaren. Just nu känner jag att vecka 35 får gärna vara över. Den här veckan är en jobbig vecka även då jag har sjukt mycket kul att se fram emot. Det roliga kanske överväger det mindre roliga och jag kommer minnas vecka 35 2013 som något helt magiskt. Jag vet inte, men det kan bli så.

Okej, vi struntar i tråkigheterna och går in på det roliga.

Ikväll ska jag få se Snabba Cash – Livet Deluxe. Wohoo, älskar att gå på bio och under de senaste veckorna har det blivit väldigt mycket bio. Ser fram emot kvällen.

Imorgon ska min vän och jag spendera kvällen på en takterrass på Söder, precis vid Mosebacke. Ett kärt återseende med ett galet gäng helt enkelt. Det ska bli väldigt intressant med en del skratt, kan jag tänka mig också 🙂

På torsdag kväll är det dags för en föreläsning med min syster på Naprapatlandslaget. Föreläsningen heter Träna för livet och det är Björn Takei som håller i den. Jag ser fram emot kvällen då jag är säker på att det kommer bli en riktigt intressant föreläsning.

Jisses, redan nu inser jag att denna vecka innehåller många roliga saker…jag tror jag slutar här. Så, nu har ni lite koll på mitt schema om jag får för mig att inte blogga…

Vecka 35 2013, jag ska njuta av varje rolig sak du erbjuder mig!

uppochner

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer