Shopping Cart

Tröttast i stan

Har suttit i ca 30 min och tänkt om jag orkar skriva eller inte. Jag känner att jag knappt orkar gå och borsta tänderna, men jag borde egentligen göra det nu och sen hoppa i säng. Imorgon ska jag åka från mig redan vid 06:30 för att fortsätta min Ica To Go turné, så några timmars sömn skulle väl inte skada.

Dagen har varit fullspäckad med fix o trix, jobb i några timmar på Ica To Go, Drottninggatan. Där är det alltid kul att stå och prata med kunder och framförallt personalen. Så himlans trevlig personal! 🙂

Hur som helst, efter det lilla jobbet mötte jag upp min syster för att åka till Naprapatlandslaget för en föreläsning som Björn Takei höll i. Jag gillade det jag hörde och höll med om mycket.

Men vet ni vad? Jag är läskigt trött och orkar inte skriva mer. En lite uppdatering iaf 😉

1175256_477678482329983_1812425302_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer