Shopping Cart

Träningstisdag

God morgon!
Hoppas ni sovit gott! Det har jag. Det blev ett kvällspass på gymmet igår, men jag var inte alls i form. Kände mig jättetrött och hade inte alls den energi jag ville ha. Det kan bero på mindre bra mat innan träningen. Jag är ganska känslig och petig på vad jag äter innan jag ska träna. Jag föredrar att äta något litet innan då jag hellre vill känna mig lätt än mätt under ett pass. Igår däremot blev det några pannkakor innan träningen. Jag visste någonstans att det inte skulle gå så bra då, men pannkakorna var riktigt goda, så det var väl okej 😉

gladpannkaka

Idag gick jag upp vid 06.00, tog en dusch, fixade i ordning min träningsbag och bryggde kaffe. Sedan gick jag ut för en rask promenad till Sats Medborgarplatsen. Det jag inte visste innan jag gick ut var att det var ju snöstorm ute! Ahhh! Det resulterade till en ännu snabbare promenad. Väl framme på Sats såg jag ut som en galen snögubbe, men snön smälte ganska snabbt och jag var redo för morgonträning, Bodybalance.

vintermorgon

Nu är det tid för plugg fram tills det är dags för ABSolution i eftermiddag. Det kan hända att det blir ett cyklingpass på 55min också. Men det är om jag kommer med på det populära passet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer