Shopping Cart

Träning och glutenproblem

God morgon!

Uppe med tuppen som vanligt. Det är ju lördag och Bodybalance står på schemat! Wohoo!

Hade en underbar fredag då vädret var fantastiskt fint och dagen fullproppat med äventyr. Efter jobbet blev det gymträning på SATS Sickla. Då jag missade min PT-timme i tisdags visade min kollega vad de hade gjort och vi gjorde det programmet. Det var mycket triceps, mage och lite ben. En riktig genomkörare blev det. Effektiv träning måste jag också säga att det blev. Inga extra pauser eller massa prat. Det var bara träning. En bland de sista övningarna var för triceps med TRX-banden. Riktigt jobbigt, men bra!

charlottebeijer_träning

Efter träningen var det raka vägen hem för en snabbdusch och sedan ut igen för nya äventyr. När jag kom hade jag fått post. I det första brevet stod att jag måste flytta från min lägenhet 31 augusti 🙁 Om någon vet något om boende hör gärna av er, allt uppskattas!

Det andra brevet jag fick var en tid för gastroskopi. Jag har fått för mig att jag är glutenallergiker då jag lätt får järnbrist, men är frisk som en nötkärna. Under ett helt åt nu har jag gått hos läkaren för att se vad felet är på mig. Sist jag var hos läkaren bad jag om en remiss för gastroskopi.

På ett sätt hoppas jag att jag är glutenallergiker för då får jag ett svar på min anemi. Om jag inte är det kommer jag nog ändå ändra min kost och utesluta gluten. Kan ju inte säga att jag mår fantastiskt efter en frukost med mycket bröd eller efter en tallrik pasta.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer