Shopping Cart

Träning och frukt

En ledig måndag i fruktens tecken. Denna måndag har varit så skön och bara helt perfekt. Mötte upp Sara för Cycling + ABSolution SATS Medis. Cycklingen var sjukt jobbig, och jag ville bara hosta som en galning. Därför hoppade jag över ABSolution då det är tabata och pulsen kommer upp där med.

Medan Sara körde ABS så fortsatte jag med ben och lite axlar. Efter klassen tog vi en promenad nere vid Årstaviken mot Hornstull där Sara köpte en Pop Mango. 

IMG_3560.PNGIMG_3561.PNGJapp, en frusen mango på en pinne. Sjukt nice! Själv hoppade jag över mangon då jag fortfarande var mätt efter min bar. När jag sedan kom hem gjorde jag iordning en väldigt järnrik lunch på broccoli, spenat, halloumi, avokado och tonfisk som sedan fick kompletteras med melon och blåbär till efterrätt!IMG_3562.PNG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer