Shopping Cart

Think Big Lectures ”Att tänka rätt är stort, att tänka stort är större”.

Jag verkligen älskar att träffa och gå på föreläsningar som hålls av inspirerade människor. Det ger mig en kick, och jag går därifrån med ny energi och med nya tankar. Jag tror många där ute håller med mig! Därför vill jag rekommendera om supersidan Think Big Lectures där man kan anmäla sig till föreläsningar som är G R A T I S. Hur ofta händer det?
Nu på torsdag kommer Masireh Jadama hålla en föreläsning!
Info om Masireh: ”Masireh var ett stort idrottslöfte som drömde om en karriär som internationell fotbollsspelare. För drygt 13 år hamnade han mitt i den katastrof som skulle gå till historien som diskoteksbranden i Göteborg. Idag jobbar han med att coacha och lyfta unga talanger från socialt utsatta områden och ge det stöd som de saknar från annat håll. Följ Masirehs resa och berättelse om hur han tvingats sadla om från att satsa på sin egen karriär till att ge tillbaka”.
Gå in på Think Big Lectures hemsida och läs mer och anmäl er till olika föreläsningar!
”Att tänka rätt är stort, att tänka stort är större”.
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer