Shopping Cart

The Nike Blast – Dag 2

Jag har tänkt att börja skriva om helgens andra dag på The Nike Blast flera gånger, men har haft fullt upp med en massa annat nu på dagarna. Nu däremot har jag lite tid!

Ja, vart ska jag börja? Söndagen var helt fantastisk även då jag missade jazzen som jag ångrar något oerhört. Jag har förstått att klassen var helt magisk då jag läst vad folk skrivit om den nu efteråt. Hur som helst, startade jag min dag med street som därefter fick fortsätta med en föreläsning.

Februari 2013

Det var en föreläsning om Multifitness – Food som jag verkligen gillade och uppskattade. Föreläsningen handlade om hur du kan nå resultat genom att inte sätta allt för höga mål, eftersom att det oftast slutar med att du inte kommer följa upp målen du satt då de känns så långt bort. Det är mycket bättre att byta ut en liten vana som att ta blåbär på gröten istället för drottningsylten som man tidigare kanske har haft. Ja, ni förstår. Små förändringar kan göra stora skillnader i längden 🙂

David Mörk och David Jonsson som höll i föreläsningen påpekade även att det inte spelar så stor roll hur hur många gram av kolhydrater, fett eller protein du äter utan det väsentliga är den typ av mat du äter. Som de sa ska man äta hel mat vilket menas mat som inte är halvfabrikat. Allt det som de sa är så naturligt och rätt, men tydligen så svårt för oss människor att ta till sig och tillämpa.

daviddavid

Efter föreläsningen var det tid för söndagens dansshow. Det var en otroligt bra dansshow med en fantastisk häftig och stilfull koreografi. Dansarna var grymma, och jag satt helt fascinerad över det jag fick skåda! Jag verkligen älskar bra dansshower och dansare som The Nike Blast erbjöd på söndagen.

dansshow

 

När showen var slut och ny energi hade födds på nytt var det äntligen dags för helgens absolut bästa pass. Ragga Muffin Style med charmigaste portugisen Joao Assuncao. Klassen var helt magisk. Deltagarna hade grym energi vilket också kan bero på att hans energi smittar av sig. Joao har inte bara världens energi utan han är otroligt pedagogisk och så himla skön i sättet att man känner sig trygg under hela klassen. Och sen kan man väl inte ogilla Ragga? Härligaste dansstilen! Ett stort plus var att många vänner var med och dansade, och som ni vet tycker jag om att vara omkring med en massa vänner, the more the merrier.

Under eftermiddagen deltog jag på två klasser till. Ena var Street Move med Derek Mitchell och därefter avslutade jag söndagen och The Nike Blast med Smack it som Dorotka och Omid höll i. Perfekt avslut på dagen. Min energi var inte på topp, men med dessa två härliga energirika instruktörer kunde inte min energi ligga lågt. Nej, nej, den höjdes och kroppen fick dansa ut det sista! Klassen var så rolig!! Kändes som jag hade ett leende på läpparna under och efter klassen.

 

Tack tack och åter tack för en otroligt bra helg! 

nike

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer