Shopping Cart

The Nike Blast – Dag 1

thenikeblast

 

Dag 1 på The Nike Blast är nu över för min del, och jag känner mig glad och inspirerad.

Min strategi under dagen var att bara ta cirka 3-4 danspass eftersom att jag vill köra järnet imorgon. De pass jag tog var bra och roliga. När jag inte dansade omkring gick jag på tre föreläsningar. Den första föreläsningen höll Jacqueline Kothbauer i och handlade om personal brandning. Det var faktiskt precis en sådan föreläsning jag behövde höra på just nu. Jacqueline gav otroligt bra och givande tips som jag kommer och har redan börjat tillämpa 🙂 Tack!

Nu ska jag gå och lägga mig så energin är på topp för morgondagen. Klockan 08:30 är det dags för ett härligt jazzpass. Jag kan redan nu säga att det kommer vara härligt 😉

Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer