Shopping Cart

Svett & Etikett – Löpning

IMG_1050Mitt nya favoritprogram är Svett & Etikett, och jag tycker programmet är helt fantastiskt. Varje måndag kommer ett nytt avsnitt, och gårdagens program handlade om löpning. Jag kände mig så träffad av vad Kalle (programledaren) tyckte och tänkte om löpning. Precis det han sa och kände om löpning är precis samma sak som jag känner. Jag gillar inte löpning eftersom att jag blir uttråkad och vill bara stanna.

Efter att ha sett detta avsnitt kom jag fram till att jag är en rastlös typ (eller kanske ingen nyhet direkt), och behöver göra nya saker för att inte bli uttråkad. Därför dansar jag och därför tittar jag inte på film.

Ni som känner att löpning och jogging är tråkigare än tråkigast borde se detta avsnitt (och alla ni andra med). Kalles utmaning under detta program var att springa Berlin Marathon…om han klarade av sin utmaning? Ja, titta så får ni se.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer