Shopping Cart

Stressdag

Eller inte!
Det har varit en mycket bra onsdag måste jag säga. Inte så mycket stress alls 😉 Eller jag är stressad just nu, men ibland måste jag lägga undan den. Ja, alltså stressen. Då säger jag bara ”hej då, vi ses imorgon!”

Började dagen på kontoret med fix o trix. Det svåraste under förmiddagen var nog att välja vad jag skulle äta till mellanmål. Det fanns så mycket på mitt skrivbord att välja mellan. Faaaast så svårt var det inte sen! Ni förstår nog vad jag åt!

Reztart_mellanmål

Exakt! Men sedan bör man även äta riktig mat. Vid lunch träffade jag Sarah för en laxsalladFresco. Mycket mycket mysigt!

charlottebeijer

sarah

Efter lunchen var det dags för fler äventyr! Som ni vet så ska jag jobba på ett körkort under hösten. Ja, så jag jobbade på det helt enkelt! Åh, jag vill bara ha det där körkortet nu! Boom!! Nu önskar jag att jag kunde vara som Sabrina Tonårshäxan. Jag har alltid velat vara henne när jag vill ha något snabbt och enkelt. Men jag gissar på att jag får jobba mig till det här körkortet!

bil

Efter lite körning åkte jag iväg för att hålla en klass. Lika svettigt som vanligt!
Ja, som ni förstår har dagen rullat på i världens fart! Nu är jag helt slut och ska sova för morgon träning imorgon. Gaaah! Får se hur mycket energi jag har då. Kanske behöver spara lite energi till viktiga saker just nu. Jaja, vi får se helt enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer