Shopping Cart

Södermalm ♡

Igår hade jag som sagt en väldigt produktiv dag vilket jag älskar. Igår började jag även på ett nytt jobb (igen), och efter jobbet blev det en träningsdate med FeliciaSATS Södra.

Åh, vet ni vad? Jag saknar söder. Jag trodde inte jag skulle sakna söder, men joo det gör jag. Jag älskar Kungsholmen med, men söder, ja, det är något speciellt med det. Jag är iaf väldigt glad att det är gångavstånd mellan söder och Kungsholmen.

Det känns extra bra att jag kommer jobba mycket på söder i sommar för då kommer det bli extra mycket träning på SATS Södra Station med. Det var ju liksom ”mitt” gym under tre år typ och jag har lite svårt att släppa det.

Det bästa med att träna där och på kvällen är att det just är folktomt. Som ni ser var det bara Felicia och jag på bandet. Hur som var det ett bra kvällspass med mycket axlar och rygg.

bild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer