Shopping Cart

Sammanfattning av påsken

Jag har inte orkat skriva sedan i torsdags. Jag ska sammanfatta helgen med några ord, och hoppas ni förstår varför jag inte bloggat.

Hängig. Feber. SöS. Nackspärr. Påsk. Mat. Godis. Fint väder. Familj. Vänner. Promenader.

Ja, varsågod. Några ord som får sammanfatta helgen. Helgen är inte över och hoppas på att det vänder till det bättre de två sista helgdagarna vi har kvar. Även då det varit några sega perioder är jag ganska nöjd med helgen so far. Visst jag har inte orkat göra mycket och jag har missat några fester, men, men så blir det ibland. Däremot har jag hunnit träffa familj och vänner, och det är något som alltid uppskattas. Hoppas ni har haft en fantastisk påsk och njuter av det fina vädret som Stockholm bjuder på idag!

charlotte_beijer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer