Shopping Cart

SAFE Dag 2

Hemma från dag två (praktiska del) på min gruppinstruktörsutbildning inom aerobics/dans.
Just nu vet jag knappt vad jag heter. Är riktigt slut i kropp och knopp från denna dag, men på ett positivt sätt. Jag har lärt mig så otroligt mycket, och jag vill redan nu börja träna en massa inför att bli instruktör. Det som är speciellt kul är att det är så mycket praktiskt. Från 8:30-18:00 är det inte många gånger vi sitter ner, utan det är full rörelse mest hela tiden.

Det är väldigt mycket som man ska tänka på som instruktör; teknik, röstläge, pedagogik, block, musik – ja, listan kan göras lång. O C H tänk bara att en instruktör måste göra koreografin spegelvänt också, den ni! Skämt åsido, det är nästan det lättaste, haha.

Som sagt, jag är ganska trött nu och funderar på att hoppa i säng för att vara pigg imorgon då det är dags för dag tre!

Vill även önska Er alla som springer Midnattsloppet i kväll ett stort lycka till! Jag såg att det redan var en del deltagare som stod redo vid startskottet vid 19:00 när jag kom hem idag.

Kör hårt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer