Shopping Cart

Proteinbars

proteinbars

Äter du proteinbars?

Jag brukar inte äta proteinbars då det är så många konstiga ingredienser i dem, och smakar rent godis. För min del känns det inte alltid superfresh att inta godis efter träning, eller så är det bara så att jag inte gillar choklad.

Hur som helst, i fredags fick jag hem dessa bars som ni ser här ovan. Jag har testat en, och det var den med kokossmak. Innan jag smakade tittade jag igenom innehållsförteckningen, och såg ingredienser som: Glukossirap, mörk choklad (sojalecitin, minst 58% kakaohalt), fruktossirap, överdrag (socker, vegetabiliskt fett).

Inga av mina favoritingredienser direkt. Men hur smakade det kanske du undrar?
Då jag inte är förtjust i choklad som ni vet blev det tyvärr ingen favorit. Det smakade rent godis – typ lördagsgodis. Tyvärr kunde jag inte äta baren på en gång. Den var alldeles för söt och chokladig. Jag förstår faktiskt inte att det är så pass många som kan slänga i sig en sådan bar direkt efter träningen.

Jag vill påpeka att smaken är som baken, och att baren innehöll mycket protein iaf. Haha, jag vet inte vad jag ska säga, men jag ger den inte många poäng. I veckan ska jag testa äppelbaren och se om den kan övertyga mig på något sätt.

PLUS:
+ Glutenfri
+ 17 gram protein / bar (55g)

MINUS:
– Mindre bra ingredienser som glukossirap och fruktossirap (onödiga ingredienser)
– Smakar godis, otroligt sött
– Förstår bara inte…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer