Shopping Cart

Onsdag på Escalier

20140424-081512.jpg20140424-081526.jpgIgår hade jag en väldigt trevlig kväll på Escalier med dessa härliga ladies. Blev en god trerätters med många goda smaker. Till förrätt blev det sotad bläckfisk som smakade väldigt gott. Ville testa någonting nytt, och bläckfisk äter inte jag varje dag iaf. Något jag däremot äter ofta är kyckling och kyckling blev det till varmrätt för min del med 😉 Så rolig är jag. Som ni ser på bilden ovan fick middagen avslutas med Profiteroles. Ett bra val till dessert!

Hade en väldigt mysig och trevlig kväll. En perfekt onsdagskväll helt enkelt med trevligt sällskap och god mat. Vad mer kan man begära?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer