Shopping Cart

Moulin Rouge on Tour

sats_elixia_beijer_charlottesats_elixia_dance_beijerIdag har jag spenderat eftermiddagen på SATS Stureplan då det har varit utbildning för ett danskoncept som kommer endast gå under november månad. Det heter Moulin Rouge on Tour, och ni hör på namnet vad för stil det är. Det var verkligen hur roligt som helst och jag älskade koreografin och låtarna. Det ska bli så kul att undervisa detta koncept, och vi kommer ha det så kul. Längtar till november riktigt mycket nu.

Jag kommer köra denna klass på mitt hemcenter som är på Värmdö på lördagar klockan 10. Om ni vill testa klassen och inte orkar åka ut till Värmdö en lördagsmorgon, tror jag att det kommer finnas något center inne i stan som kommer erbjuda denna klass. Ni måste testa!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer