Shopping Cart

Mot Body Worlds!

God morgon härliga fredag!

Idag vaknade jag 05.30 helt täppt i näsan, Buhuuu! Vill inte bli sjuk nu heller. Just nu mår jag finemang, men en förkylning ligger och lurar någonstans tror jag allt. Dags att proppa mig själv med citron och ingefära 🙂 Det är faktiskt väldigt gott att pressa citron och riva ingefära i varmt vatten. Prova!

Hur som helst ska jag iväg snart på lite äventyr. Därefter ska jag träffa min vän för att äntligen gå och se Body WorldsTom Tits. Jag har velat se denna utställning sedan i somras, och utställningen håller på fram tills nästa helg. Typiskt oss att göra sådana här saker i sista minuten 😉 Fast det spelar ingen roll, så länge man kommer dit!

bodyworlds

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer