Shopping Cart

Mini weekend

Visby juli 2013

Jag har inte riktigt hunnit eller ska jag säga orkat skriva om min lilla mini-weekend i Visby. Kan börja med att berätta att jag har haft en grym helg! G R Y M !

Sofie och jag åkte till Visby i fredags och kom fram precis till då det var fullt ös på Kallis. Vi hade ju räknat ut det 😉 Väl på plats träffade vi Sofies galna vänner från Australien (som vi även hängde med under helgen). De var helt galna och skämde bort oss under hela helgen!

På fredagskvällen bjöd Magnus och hans sällskap oss på middag på Verandan vilket var riktigt trevligt. Bra sällskap, god mat och ett riktigt bra ställe. Efter middagen fortsatte jag att festa med Magnus och co. En superkul kväll!

På lördagen startade vi dagen med lunch med gänget från Australien. Därefter en promenad och chill i parken innan det var dags för Kallis. Lördagen var verkligen så kul. Kallis levererade och alla var på sitt bästa humör.

När Kallis stängde gick vi till hotellet och fortsatte med Sh’Bam session. Killarna gick all in för Sh’Bam. De bytte om och var mer än redo. Synd att jag inte har film på det för det var sjukt kul!

Hur som, kan skriva en novell om helgen! Den var helt underbar. Stort tack till alla inblandade, Sofie, Patrik, Magnus o co och det härliga och galna gänget som vi hängde mest med – ja, jag får helt enkelt kalla de, The Aussie guys.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer