Shopping Cart

Metro Mode 1 år

Ikväll efter mitt pass rusade jag hem för att göra mig iordning inför kvällens kalas. Jag valde att åka hem emellan för att inte behöva bära på träningskläderna. Jag är ju alltid en sådan bag lady, men ikväll var träningskläderna inte medbjudna helt enkelt.

När jag kom hem hade jag bara 30 minuter på mig innan jag skulle möta upp resten av tjejerna. Ja, ni förstår, jag blev sen!
Mötte upp dem på Riche för ett glas cava innan vi begav oss till Skeppholmskyrkan där Metro Mode hade sitt event.

Vet ni vad? Mina ögon går i kors och jag måste sova. Jag berättar om kvällen imorgon 🙂

metromodemetro_mode

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer