Shopping Cart

Let’s have an awesome day!

God morgon!
I morse vaknade jag  tidigt som vanligt. Det är pollen som spökar 🙁 Hur som helst tvingade jag mig själv att somna om. Jag är ju ledig idag och att vakna och stiga upp innan klockan 06 finns inte. Det går inte!

Nu sitter jag helt klar och redo för ett gympass, och sen ska jag försöka få lite färg i ansiktet från solens strålar. Jag måste säga det igen, UNDERBART VÄDER! Jag blir så glad!

Om det är någon mer som är ledig idag, hör av er! Dags att börja utnyttja vädret till max nu, eller hur? Nu måste det även blomma i Kungsan, någon som varit där och sett körsbärsblomningen? Det brukar alltid vara så vackert, måste hinna dit innan de försvinner!

197781_10152759505370214_1619098633_n

 

Let’s have an awesome day!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer