Shopping Cart

Let’s have an awesome day!

1208716_10153150221925214_2030869053_nOnsdagsmorgon och det är dags att ha en riktigt bra dag. Idag blir det en dag på kontoret för att sedan i eftermiddag åka till gymmet för att hålla klass för mitt gäng.

Jag verkligen längtar efter att träna. Jag har inte hunnit göra det för min egen skull på en vecka nu. 🙁 Känner att jag måste få ut lite irriterande känslor som gömmer sig i min kropp. Nästa vecka iaf, nästa vecka då blir det allt möjligt, men mest morgonträning som Bodypump, Bodyjam och Bodybalance. Bara en massa Les Mills, men jag måste ju ladda för Super Saturday. L Ä N G T A R !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer