Shopping Cart

Julafton idag med

Idag kom min kära Sara hem från Los Angeles. Åh, vad glad jag var över att se henne och höra om hennes fantastiska resa. Det var inte bara hennes resa som var fantastisk, utan Sara är också det! Hon kom inte hem tomlös. Hon hade med sig presenter till mig. Hur snällt?!
Jag blev och är så glad över omtanken och för de fina presenterna! Wohoo!

Fick två nya Nike-byxor som jag kan ha på mina klasser. Självklart fick jag presenter från Victoria’s Secret med. Det är sällan man kommer hem från USA utan något från VS.
TACK TACK TACK SARA!
nike_pantsnikenikepantsnikes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer