Shopping Cart

Hur har jag missat detta?

petter

I går när jag gick mellan St Eriksplan och Odenplan fastnade jag vid en lyktstolpe. Ja, alltså jag fastnade inte så att jag satt fast. Utan min blick fastnade på en poster på Petter, Ison och Fille som satt fastklistrad på lycktstolpen. Det stod att de skulle spela på Debaser den 20 april…WHAT!? Hur har jag missat detta!??

Okej, jag vet att jag levt i min bubbla väldigt länge nu under en period, men hallå, det här måste jag gå på! Svensk hip hop när det är som bäst, eller vad?

För övrigt älskar jag Petters senaste album. Så många bra låtar. Min favorit är Fristad. Texten är grym!

LYSSNA LYSSNA LYSSNA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer