Shopping Cart

Hjärt – lungräddning

Jisses, idag har vi haft den längsta dagen på SAFE. Började redan vid 8.30 och slutade lite efter 18.30. Om jag ska vara ärlig känns det bra att vädret varit sämst denna vecka då vi på utbildningen befunnit oss i lokaler på våning minus 2. Inga fönster och ingen mottagning. Så vänner, om jag svarar sent på sms eller inte svarar alls beror det på att jag inte fått de eller att de inte ens kommit fram. Just so u know!

Idag har vi hållit på med HLR (Hjärt – lungräddning), vilket var väldigt lärorikt och viktigt att kunna. Eftersom jag jobbar på ett gym och ska senare börja som gruppinstruktör kändes det här väldigt bra. Vi gick även igenom hur man ska agera vid olika situationer som ex; Någon får kramper, stukar foten, är i chocktillstånd, ramlar ihop och blir medvetslös etc. Listan kan göras lång. Det viktigaste nu är att jag känner mig relativt trygg och säker på vad jag kan göra för att hjälpa till i de olika situationerna.

Imorgon ska vi ha lite träningslära och då ska vi utföra Yoga. Yay! Jag är så excited över det. Vill verkligen börja på Yoga, Pilates eller någon annan liknande träningsform. Tyvärr prioriterar jag mer dans, men ska verkligen försöka bli mer allsidig inom gruppträningsklasserna. Jag har iofs gått på Yoga och Pilates för några år sedan och jag älskade det, men dansen älskar jag mer 🙂

 

Chiquitita, min vän i några timmar tills rasten kom och jag blev hungrig.

Bild från promenaden med Sara igår. Det blev en långis promenad. Från Tanto till Reimers därefter gick vi vid Söder mälarstrand, Norr mälarstrand och kom till slut till Hornstull. Skön och bra kväll!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer