Shopping Cart

Gym och frukost

Det här med att vara ledig, vilken lyx det är! Började dagen med att möta upp Felicia lite innan klockan 08:00 för ett gympass på SATS St Eriksbron. Det blev överkropp vilket jag behövde då jag kört ganska mycket ben på sistone. Ett bra pass blandat med fria vikter och maskiner.

gym_selfieEfter vår träning tog vi en lite promenad till Non Solo BarRörstrandsgatan. De serverade en väldigt god frukost och så var det väldigt lugnt där inne. Helt perfekt!

frukost_nonsolo_beijerJag verkligen älskar sådana här dagar. Träning, frukost och nu fix och trix med mitt egna. Så nu ska jag som sagt vara hemma och jobba tills klockan blir kväll. Då har Rosenserien en utbildning som jag ska på. Ja, vad ska man säga, perfekt dag enligt mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer