Shopping Cart

God & Nyttig Smoothie

smoothie

Ja, jag vet. Den här smoothien ser inte lockande ut för fem öre, men den var god, jag lovar!

Det var såhär att i torsdagskväll när jag kom hem från min klass var jag sugen på något, men jag orkade inte ställa mig och laga mat. Inte riktigt min grej sent på kvällen! Det slutade med att jag la i de ingredienser jag hittade hemma i  blendern och swooosh så hade jag en brun smoothie.

Smoothien innehöll bladspenat, morot, äpple, apelsin, hallon, vatten och granatäpple. Inget konstigt, bara gott och nyttigt! 😉
Imorgon blir det en äpple, morot och ingefära -smoothie! Yaaaay!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer