Shopping Cart

God morgon fredag!


Heeeeej fredag! Som vi har längtat efter dig, eller hur!? Äntligen helg!

Nu laddar jag med fredagsfrukost och ska om ett tag ta av mig hatten och fixa till håret så jag är redo för en lång dag. Har några punkter som måste strykas idag så tror det blir en flängdag på stan igen, men med bättre uppdatering än igår.

Igår kväll gick vi på bio och så Brick Mansions. Vi var typ ensamma i hela biosalongen, me like! Filmen var helt okej. Den var lätt och underhållande för stunden. Ni förstår, bara en skön film att luta sig bakåt och se på. Om ni har 1h 30 min över på stan och inte vet vad ni ska göra, då tycker jag absolut att ni ska ta en titt på filmen.

Nu är det dags att kamma till sig! Hörs sen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer