Shopping Cart

En fredag i London

Fredagen var en riktig lång dag. Jag vaknade ganska tidigt, och hade gott om tid på mig att göra mig iordning. Runt 08.30 gjorde Christina frukost till oss. Ja, ni såg ju bilden som jag la upp i fredags. Hur gott som helst!

Sedan gick Christina till jobbet och jag fixade det sista innan jag promenerade in till Harrods där jag skulle möta upp Eloisa och Jocke. Det blev en lång och bra morgonpromenad i det vackra och varma vädret. När vi sågs gick vi in på Harrods eftersom att jag aldrig varit där inne fast jag varit i London flera gånger.

Sedan promenerade vi vid Hyde Park, tog en lunch på Le Pain Quotidien, tittade lite i affärer – ett stopp på Victoria’s Secret. Butiken i London var ju helt galet stor, tre våningar med en massa härligheter!

600509_10152955720865214_632573965_n
Lunchen på Le Pain Quotidien.
Det där var Jockes tallrik. Jag tog en kycklingsallad, men hans tallrik var så mycket finare.
Till vår mat drack vi goda juicer – morotsjuice! Visst ser det gott ut? 🙂Le Pain Quotidien

Därefter blev det ett stopp på Starbucks och sedan häng i en park.

1311_10152955725080214_882080767_n

Sedan var vi ganska trötta då det verkligen var riktigt riktigt varmt ute. Då det var så sjukligt varmt ute kan ni bara tänka er hur varmt det var nere i tunnelbanan – olidligt! Det resulterade till att när jag skulle hem sen tog jag världens promenad för att undvika värmen nere i tunnelbanan. Jag var ändå tvungen att ta tbanan sen iaf, fast bara 4 stationer. Då det bara var 4 stationer jag skulle ta var det en plåga att åka tbana. Jag trodde jag skulle svimma i värmen! Hur som helst klarade jag mig och när jag kom hem blev det en massa vatten och soffhäng!

På kvällen hade Christina bokat bord på Hakkasan. UNDERBAR restaurang! AHHH!
När vi kom till Hakkasan beställde vi en Bellini var medan vi väntade på Christinas vän. När hon kom satte vi oss vid vårt bord.

Vi åt så mycket gott. Som förrätt delade vi på grillad anka, dumblings och lamm. Det var så gott och vällagat! Till varmrätt tog jag en supergod tofu (torsk på tofu, tycker det är så gott).

Vad ska jag säga? Jag måste till Hakkasan fler gånger! Längtar redan till nästa gång!

1044584_10152955722765214_1152156368_n

hakkasan

hakkasan-dumpling

 Ja, visst ser det helt underbart ut?

Efter middagen tog Christina mig till Soho till en klubb som heter The Box. Haha, ja det var verkligen en upplevelse! Det var verkligen kul att få se det! 🙂

Ni hör, fredagen var fullproppad med roliga saker! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer