Shopping Cart

Det här med socker

Juste, jag har helt glömt att uppdatera er om hur det gått och hur det går med månaden utan socker. Jag måste säga att det har gått och går förvånansvärt bra. Det kan bero på att jag inte åt så mycket socker innan heller förutom lite naturgodis då och då. Suget av naturgodis är helt borta vilket var mitt mål att få bort faktiskt (yay!).

Sedan har jag inte utsatts för några middagar där det erbjudits glass, godis eller liknande till efterrätt. Iofs när jag varit på middag har de jag varit hos vetat om att jag inte äter socker och då har de inte ens haft något sånt. Gulligt!
Fast jag blir inte direkt sugen heller om någon skulle sitta och äta godis framför mig.

Den enda gången jag kan bli lite sugen på något är när jag har ätit dåligt. Som när jag råkar missa en lunch eller liknande för att jag inte tänkt på mat och sedan vid 14-tiden börjar jag bli sötsugen. Därför handlar det om att äta regelbundet för att inte hamna i sockerträsket.

Hur som helst, jag står egentligen för att man ska äta vad man vill med måtta. Jag gillar inte när det blir hets och grejs. Nu har jag iaf testat på det här med att undvika socker och jag kommer nog fortsätta med det tills jag verkligen blir riktigt sugen på någonting…men just nu känns det så långt bort.

Prova så får ni se!

cherry

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer