Shopping Cart

Det ekar i lägenheten

För tre månader sedan fick jag en sambo. Min bästa vän flyttade in hos mig. Sedan den dagen i slutet av januari har det känts hemtrevligt hos mig och inte så ensamt även då hon inte varit hemma.

Ikväll flyttade hon hem till sig. Tre månader har gått så snabbt. Nu sitter jag här hemma ensam, och alla hennes saker är borta. Det ekar i lägenheten när jag pratar i mobilen, det ekar i kylen och i skafferiet.

Processed with MoldivHon är så händig min vän. Hon har visat hur man rensar avlopp, tipsat mig på hur en trasig byrå blir till en hel byrå och en massa annat. Jag tror jag är redo att klara mig själv nu med alla dessa nya tips.

Ja, nu väntar jag på mitt andra sällskap…när är fotbollen slut?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer