Shopping Cart

Det är lugnt

charlotte_beijerJa, jag har egentligen ingenting att skriva för mina dagar ser likadana ut just nu. Jobb, mat, jobb, mat…och sova såklart. Och INGEN träning. Nä, det närmsta träning jag kommer är mina klasser 2 ggr i veckan.

Detoxen går bra. Tänker inte ens på den. Däremot kan jag drömma mig bort på jobbet att jag har en kopp kaffe och en god macka istället för vattenflaskan som står på bordet. Hur som, jag är stolt över mig själv, ha inte druckit kaffe sedan i söndags! Nu är det cirka två veckor kvar tills jag får smutta på en kaffe, äta en proteinbar eller ta ett glas rött. 20 dagars detox kanske var att ta i, 1-2 veckor hade räckt, och speciellt under sommaren 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer