Shopping Cart

Det är fredag…

jump

 

…och jag är extra glad!

Ska snart möta upp min vän för en WOAW (working out after work). Så löjligt, men jag har typ längtat hela dagen efter min vän och efter gymmet. Två flugor i en smäll!
Okej, man hinner ju inte prata medan man tränar. Det man däremot hinner är att pusha varandra till nya höjder, och sådant älskar jag! PUSH! Hur kul är det inte att nå nya mål med vänner? 🙂

Ja, som sagt, det är fredag och helg igen. Helt ärligt, vad händer?
Dagarna rullar. De är fullproppade med saker från morgon till kväll. Nu ljög jag lite. Jag har faktiskt en dag som är lite lugnare. Det är måndagar, och det är typ min vilodag då jag varken tränar eller träffar någon efter jobbet. Det är liksom min dag, men ibland händer det att jag bryter den regeln, och väljer en annan dag att vila på.  Jag behöver ofta en kväll i veckan där jag får vara bara själv och ladda batterierna.

Har ni också sådana dagar?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer