Shopping Cart

Dags att hoppa in i stormen

Hej!

Nu händer det mycket i mitt liv. I imorgon är det januaris sista dag och februari startar igång på lördag. Februari känns som en kaos-månad för mig. Jag vill ha någon slags kontroll över den, men det går inte. Jag får helt enkelt hoppa in i stormen och hoppas på att allt kommer gå som det ska. Som tur är har jag min vän som kommer få skaka om mig och lugna ner mig titt som tätt.

Ja, men vad är det som händer i februari? På lördag är det The Nike Blast som sagt. Jag ska få börja dagen med att stå på scen och dansa (!!!!). Alltså, jag vet redan nu hur glad jag kommer vara. Den kicken som man får på scen är underbar och det var allt för länge sedan jag uppträdde. Jag är sååååå excited över det! Därefter ska jag försöka utnyttja dagen och ta så många klasser jag bara kan. På kvällen kommer jag antagligen ligga däckad och samla energi till dag 2.

Dag 2 kommer börja ute i Danderyd för ett pass innan jag åker väg till Globen för att fortsätta helgen där. Ja, det är början av februari. Därefter kommer månaden innehålla småresor, XL-galan, jobb både dag och kväll. Ja ni förstår, en massa massa massa!!

charlie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer