Shopping Cart

Bra fredag

södermalm

Underbara fredag! Ja, min fredag var helt underbar. Ibland är det riktigt skönt att vara student och kunna bestämma över sin egen tid, vilket jag gjorde igår. Jag valde att ta en pluggfri dag.
Som ni ser på bilden ovan var det verkligen en fin morgon på söder. Även då jag inte kommer vara en söderbo så länge till kommer jag spendera en del tid här ändå 🙂

Efter lunchtid träffade jag min gamle vän Amanda. Vi åkte på äventyr till Södertälje för att gå på Tom Tits vilket var en mycket bra idé då det var folktomt. Det var vi och några till på hela stället! Vi kunde verkligen experimentera med alla olika saker som fanns där. Det var verkligen hur kul som helst.

Varför vi åkte dit från början var att gå på utställningen Body Worlds. Wow, säger jag bara. Den utställningen var så cool, och jag uppskattar verkligen att det var lite folk för vi kunde verkligen gå och titta i lugn och ro. Kroppen är så häftig!! Tyvärr var det inte tillåtet att ta bilder där inne därför kan jag inte bjuda på några bilder just från utställningen.

Däremot kommer några bilder från Tom Tits.

bodyworlds_
Misslyckat foto. För stort huvud.

amandacharlotte
Amanda och jag dansar

tomtits

Spegel Spegel

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer