Shopping Cart

Bodybalance

Nu när jag är i den situation som jag är i har jag valt att bara träna dans och lugna träningsformer så som Yoga etc.
Så imorse bestämde jag mig för ett Bodybalance pass. Bodybalance är ett pass med en blandning av Pilates, Yoga och Tai chi, och där man tränar styrka, balans och rörlighet. Jag har bara testat Bodybalance en gång tidigare och då var det kl 07.00 på morgonen och passet kändes då väldigt lugnt och harmoniskt.

Passet idag var riktigt bra och J O B B I G T! Inte alls så lugnt jag hade för mig att det skulle vara. Fast det är ju det som är så skönt med Bodybalance. Samtidigt som det är lugnt och harmoniskt anstränger man sin kropp. Det var så himla skönt att få jobba med kroppen på ett helt annat sätt. Som jag nämnde tidigare trodde jag att passet skulle vara väldigt lugnt, och det var det ju, men under vissa perioder under passets gång kände jag hur svettdropparna började tränga sig fram i pannan. Jag verkligen älskar att jobba med kroppen och vara medveten om hur jag använder kroppen i varje rörelse.

Från och med idag ska jag verkligen försöka se till att jag tar minst ett Bodybalance pass i veckan. Sådan grym träning! Det bästa med hela passet var nog avslappningen på slutet! Eller nej, det bästa under passet var att instruktören var jättebra OCH att hon spelade min favoritlåt Next To Me med Emeli Sande 😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer