Shopping Cart

How about you and I Me and you Bailamos bachata, y luego…

Ni som har känt mig sedan 15 års ålder vet att jag har en stor kärlek till musik som salsa, cumbia, merengue och nu bachata. Bachata för mig har ibland känt så ledsamt, men nu när jag hör det får jag känslor som jag vore kär, och nej inte olyckligt kär utan fjärilar i magen. Fjärilarna får mig att vilja dansa.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DPt958Ov3b0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QFs3PIZb3js[/youtube]

 

Sista låten får mig egentligen bara att skratta. Älskar biten

”How about you and I
Me and you
Bailamos bachata
Y luego
You and I
Me and you
Terminamos en la cama”

Tänker på senaste killen jag träffade. Det var ju typ så, bara att ”luego” blev 10 år senare. Skam den som ger sig, eller hur!? Haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer