Shopping Cart

Äppelpaj till frukost

frukost_beijer

 

Äppelpaj till frukost, inte helt fel va? Enkelt, snabbt och gott 🙂

Det kanske inte är så vanligt att man äter äppelpaj på morgonen, men jag är inte så vanlig därför började jag testa mig fram igår morse då jag ville ha en frukost innehållande äpplen. Jag tittade vad jag hade i skafferiet, och vips så hade jag denna äppelpaj.

Jag började med att blanda ner alla ingredienserna som jag hittade vilket var, lite havregryn, kokosflingor, mandelmjöl, pofiber, kanel, kardemumma, äggvita och en klick kokosolja. Blandade snabbt ihop ingredienserna och så hade jag en smuldeg. Enkelt!

När smuldegen var klar strödde jag över det på äppelskivorna som jag tidigare hade skivat upp och lagt i en form. Sedan skjuts in i ugnen!

Testa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer