Shopping Cart

Alla Hjärtans Dag

På fredag är det den dagen jag alltid längtar till även då jag bara firat den två gånger med någon jag varit riktigt kär i. Jag pratar självklart om Alla Hjärtans Dag.

En dag som har delade åsikter. Vissa tycker det är en töntig dag då de tycker att man bör visa kärlek varje dag och andra gillar den inte då de inte har någon att fira den med.

Visst kan jag hålla med båda delarna, men jag tycker ändå det är mysigt med en dag som uppmärksammar kärlek. Att få bli bjuden på en kopp kaffe eller få ett geléhjärta skulle liksom göra min dag. Bara en liten kärleksfull gest är det bästa som finns! På fredag ska jag vara extra kärleksfull iaf.

Jaja…om det är fler som är i den sits jag är i kan man ju träna med kärlek på fredag istället. På fredag kan du nämligen träna gratis med Reebok & Les Mills. Gå in här och boka www.reebok.se/valentineworkout eller ta en träningsbild och #ValentineWorkout så kanske du hittar din valentine…

allahjärtansdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer