Shopping Cart

48 timmar i Barcelona

I fredags förmiddag bokade Amanda och jag flyg + boende till Barcelona. Flyget skulle gå 06.50 på lördagen vilket resulterade till en effektiv fredag med packning, växla pengar, plugg och allt annat man bör hinna med under en fredag 😉

Lördagen kom snabbare än en blinkning. Klockan 04.00 stod Amanda och jag på City Terminalen för att ta oss därifrån till Arlanda. Väl på Arlanda gick allt smidigt och väldigt snabbt. Vi hade gott om tid därmed unnade vi oss en väldigt god frukost.

Därefter var det dags att hoppa på planet. Resan gick fort – POFF, sa det, och plötsligt var vi framme i Barcelona. Från flygplatsen tog vi en taxi till vårt hotell. Någon vila blev det inte, utan när vi kom till hotellet bytte vi snabbt om och åkte bort till Maragall till konventet, Open Fit. När vi kom fram pågick det en stepklass. Då varken jag eller Amanda är förtjusta i step taggade vi till för att ta dansklassen efter.

Hur som gick lördagen väldigt fort. Jag tror vi var tillbaks till hotellet runt 20 tiden, och då fixade vi oss i ordning för kvällen som skulle bestå av middag och fest. Kväll och kväll blev det inte, vi var så trötta och bestämde oss för att sova för att ha energi till söndagens pass (vi var bland de yngsta, men betedde oss som tanter. Det är så vi kör).

På söndagsmorgon hade vi fullt med energi då vi hade sovit gott och fyllt på med energi av mycket socker och Red Bull. Ja ni förstår, vi var väldigt speedade! Det tackar jag för då de två klasserna vi tog gick galant! Söndagens klasser blev Streetdance och DanceAerobic, och det var verkligen hur kul som helst!

Här är en bild på oss svenskar som deltog på konventet. En suddig bild, men det kanske är lika bra att den är det då det var otroligt svettigt!! Söndagen gick också väldigt snabbt, men jämfört med lördagen hade Amanda och jag bra med energi. Vi valde att ta en runda på stan.
Det blev promenad i Catalunya, på La Rambla, vid hamnen och stranden. Vi promenerade inte hela tiden utan vi tog några stopp. En härlig cappuccino på Starbucks, grillad lax och sangria på Marina Moncho’s och en cocktail på en bar vid stranden. Baren på stranden blev impuls då himlen öppnade sig och regnet öste ner och åskan dundrade på. Ja, vi sökte då skydd, och närmsta skydd var baren. Vi hade det riktigt trevligt där och träffade en massa härliga och roliga människor.

  

Sammanfattningsvis hade vi en otroligt skön helg, och jag skulle inte ha tackat nej till att stanna längre. Jag verkligen älskar Spanien, och Barcelona är favoritstaden. Nu fick jag även kombinera resan med dans och trevligt sällskap vilket var ett stort plus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer